Zaljubiti se u mladjeg muškarca

 Lilin stan je bio toliko savršeno uredan da su se čak i njene prijateljice, s kojima se družila više od deset godina, osećale neprijatno svaki put kada bi ih ona pozvala u goste. Ponekad su zaista bile zabrinute za Lilu i često su pokušavale da joj pomognu, makar savetima.
-Mogla bi da prestaneš da bolesno brineš o stvarima i da se okreneš ljudima. To tvoje lickanje nameštaja, poliranje posuđa i brisanje prašine svakog dana samo pokazuje da ti je neophodan muškarac.
A Lila se smejala i odmahivala dugom, negovanom rukom.

-Kakav muškarac?! Sve ga vi imate pa ja ne vidim da ste naročito srećne. Kad god se sastanete, kukate na njih.
Bila je u pravu, zato su svi pokušaji prijateljica da prošire Liline vidike propadali nakon takvog komentara. Naime, ona jedina nije bila udata, sve ostale su imale burme koje su ponekad proklinjale. Ali, svejedno, smatrale su da bi Lila morala da ima muškarca, bila je najinteligentnija, a umela je da bude i najlepša kad bi je nagovorile da se dotera.
Iako je vodila računa o tome da svaka resa debelog, mekanog tepiha u dnevnoj sobi bude na svom mestu, Lila nije imala istu opsesiju kad je bila u pitanju njena smeđa kosa, koja je uvek bila nemarno vezana u rep ili u neobaveznu punđu. Nije se šminkala, ali je imala nebrojeno mnogo pomada i tonika za lice i telo.


zaljubitiseumladjegmuskarca

Sending
User Review
1 (1 vote)

Komentariši

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.