[Danijela] Vrele noći na Kipru

Bea se osvrtala po prepunoj dnevnoj sobi. Stereo uređaj bio je toliko pojačan da su basovi grmeli, a lajtšou je bacao svetlost na parove koji sulesali. Bea se smešila. Trebalo bi da je dobro raspoložena jer je žurka bila organizovana povodom njenog dvadeset i prvog rođendana, ali bolela ju je glava.Okrenula se i, gledajući kroz prozor u noć, odlutala u mislima i prinela čašu usnama. Šampanjac joj nije nimalo prijao, osećala se prazno i znala je da će je ova žurka samo još više oneraspoložiti. Sledećeg dana otputovaće u London da bi od ponedeljka mogla da počne da radi novi posao.

UvoznoDizvozno preduzeće osnovao je njen otac Džon Stefan, u saradnji sa svojim prijateljem Nikom Gregorisom, Grkom sa Kipra.Obojica su umrli, a preduzeće je, u međuvremenu, doživelo ekspanziju i postalo moćan koncern koji je investirao u mnoge privredne grane. Za njega se Bea nije plašila, bila je spremna na sve izazove.

Jedino čega se pribojavala bio je ponovni susret sa Leonom Gregorisom.On je bio rukovodilac firme i vrhunski menadžer, a njegova je uvek bilaoslednja pri donošenju odluka. Nakon smrti svog oca, osnivača firme Nika Gregorisa i njegovog partnera, preuzeo je rukovođenje kompanijom. Bea je bila i suviše mlada da bi brinula o svojih trideset posto vlasništva, pa je on upravljao i njenim delom firme koji je nasledila od oca.

Bea i Leon poznavali su se veoma dugo. On je bio njen veliki prijatelj i zaštitnik, četrnaest godina stariji od nje. Kada je bila mala, gledala je najega kao na starijeg brata, međutim, takav njihov odnos umnogome se promenio nakon smrti njenog oca. Poslednje tri godine odnos između nje i Leona bio je isključivo poslovne prirode.Ponekad su se čuli telefonom, a sve važne stvari regulisali su njihovi advokati.


Registrujte se besplatno i čitajte odmah!

vrele_noci_na_Kipru

Ocijenite roman brojem zvjezdica

Kratak pregled

Bio je junak njenog detinjstva, prvi mladić, verenik, a onda se desilo nešto što se isprečilo
njihovoj ljubavi. Kada su se, nakon tri godine, ponovo sreli, Leon je Bei pokazao koliko je još uvek želi.
Njihova stara veza obnavlja se na ostrvu ljubavi, Kipru.
Ona uzaludno pokušava da odoli njegovom zavođenju, ali sa svakim danom koji provede u njegovoj
vili pored mora, njena strast sve više se razbuktava…

Sending
User Review
5 (2 votes)

Komentariši

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.