Strast na Karibima

Čim je njena majka izašla iz sobe, Glorija je prišla prozoru i pogledala u park. Za nju ovaj dan jeste bio sahrana jer je pokopao sve njene nade.
Za nekoliko sati Džon će se oženiti Rinom, sestričinim Luke Dibonija, velikog industrijskog magnata, a Glorija će biti deveruša i moraće sve to da gleda. Da li je Džon zamolio da ona bude deveruša zato što je to zahtevao gospodin Diboni?

U stvari, Gloriju ne bi iznenadilo da je baš Luka Diboni umešao prste u ovu njenu ličnu tragediju. Pomisao na njega uvek ju je čudno uznemiravala, a instinktivno je osećala da će joj on jednoga dana predstavljati pretnju. Već u sedamnaestoj godini, kada ga je prvi put srela, čudno se osećala. Od tada se uvukao u njene snove u kojima se često pojavljivao kao pretnja, a iz njih se svaki put budila zbunjena. A sada su se, šest godina kasnije, počeli ostvarivati ti užasni snovi.

Uzalud je pokušavala da ubedi sebe u to da on nije kriv za ovo venčanje. On je samo devojčin ujak... U onoj meri u kojoj je žalila za Džonom, mrzela je Luku Dibonija kako nikada u životu nikoga nije mrzela. Od kada ga je upoznala, on je nad njom imao mračnu, preteču moć.


Registrujte se besplatno i čitajte odmah!

strast-na-karibima

Ocijenite roman brojem zvjezdica
Sending
User Review
0 (0 votes)

Komentariši

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.