[Harlekin] Ljubavnica njegovog visočanstva

Kuma joj je blago rukom dala znak da požuri ka izlazu i dodala: – Kad se vratiš,želim da vidim kako ti se oči sijaju, da nestanu ti tamni kolutovi i da ti hod bude lepršav a obrazi rumeni. Predugo si naporno radila i zato je onaj grip prešao u upalu pluća. To neka ti bude upozorenje.

– Znaš da sam ja oduvek bila bledunjava. Leola je bliznakinja zlatastog tena i rumenih obraza! A neko mora da radi kako bi se Parirua održala u životu – branila se Žizel dok je proveravala putna dokumenta.

Starija ţena ju je pronicljivo pogledala: – To što je generacijama u posedu tvoje porodice ne znači da život treba da posvetiš imanju.

– Ali ja to volim – odvratila je Žizel.

Mora uzdahnu. – Znam, znam. I previše, ali nemoj da sad poĉinjem o tome. Pokušaj da zaboraviš na farmu, stado, radnike i hipoteku u naredne dve nedelje.

Kad bi to bilo tako lako! Međutim, Žizel klimnu glavom. –Važi.

– Verovatno ćeš shvatiti da je Kokosov zaliv suviše bučan za tvoj ukus, barem u početku, ali pokušaj da se opustiš i zabavljaš.

Možeš malo i da luduješ, mnogo da flertuješ i smeješ se – Mora se nasmešila i poljubila Žizel u obraz, a potom je blago gurnula i dodala: – I obavezno se odmaraj svako popodne. Zaista želim da ti obrazi budu rumeni kada se vratiš.

Žizel ju je čvrsto zagrlila. – Mnogo ti hvala, ne samo zato što si organizovala ovo putovanje već i što si ga platila. Obećavam da ću uživati u svakom trenu.


Registrujte se besplatno i čitajte odmah!

Robin-Donnald-Ljubavnica-njegovog-visocanstva

Ocijenite roman

Kratak pregled

Nakon mnogih problema sa porodičnom farmom, ŢŽizel Foster odlazi na odmor na jedno idilično pacifičko ostrvo. Tamo je s nogu obara predivni zgodni stranac. Ubrzo, ona otkriva da je riječ o čuvenom plejboju, princu Romanu Manjatiju. Iako zna da njihova veza nema budućnosti i da ona ne pripada njegovom svijetu, Žizel ipak odlučuje da se upusti u kratkotrajnu vezu s njim…a onda ga ostavi. Samo, da li će je Roman pustiti da ode?

Sending
User Review
0 (0 votes)

Komentariši

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.