Eloisa James: Poljubac u ponoć

Bilo jednom ne baš tako davno...

Ova priča počinje s kočijom koja nikada nije bila bundeva, iako je nestala u ponoć; s kumom kojoj je nestalo kumče, iako nije imala čarobni štapić; te s nekolicinom takozvanih štakora koji bi potajice s užitkom nosili livreju.

I, naravno, tu je i djevojka, iako nije umjela plesati niti se željela udati za princa. No sve zapravo počinje sa štakorima.

Potpuno su se oteli kontroli; svi su tako rekli. Gospodu Swallow, domaćicu, to je redovito izjedalo. - Ne mogu podnijeti da te male štetočine izgrizu par cipela dok nitko ne gleda - rekla je batleru, dobroj duši po imenu gospodin Cherryderry.

- Točno znam o čemu govorite - rekao je oštro, glasom kakav je rijetko čula. - Ne podnosim ih.
Te šiljaste nosove, i grebanje noću, i...

- A kako tek jedu! - prekinula ga je gospođa Swallow. - Sa stola, iz samih tanjura!

- Istina, iz tanjura - rekao je Cherryderry. - Vidio sam vlastitim očima, gospođo Swallow! Iz ruke same gospode Daltry!

Kratak vrisak gospođe Swallow možda bi se čuo sve do salona... no štakori su pravili toliku buku da nitko u toj odaji nije mogao ništa čuti.


Registrujte se besplatno i čitajte odmah!
Poljubac_u_ponoc

Ocijenite roman brojem zvjezdica

Summary

Gospođica Kate Daltry ne vjeruje u bajke… ili sretne završetke. Nakon što ju maćeha prisili da prisustvuje balu, Kate upoznaje princa. Slijedi igra nadmudrivanja i žudnje, sraz razuma i želja, premda oboje… znaju da njihova međusobna neodoljiva privlačnost ne vodi nikuda. Jer Gabriel je obećan drugoj ženi – princezi čiji bi miraz ispunio njegovenemilosrdne ambicije.
Gabrielu se njegova zaručnica i buduća supruga sviđa, ali je ne voli, i zna da bi se trebao udvarati njoj, a ne oštroumnoj, no siromašnoj  ljepotici koja mu se odbija pokoriti.
Usprkos kumama i staklenim cipelicama, ovo je bajka u kojoj se sudbina urotila da će uništiti ikakvu priliku da Kate i Gabriel sretno završe zajedno – osim ako jedan poljubac u ponoć ne promijeni sve.

Sending
User Review
0 (0 votes)

Komentariši

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.