Podji sa mnom u carstvo ljubavi

Odjednom se čuo neki šum. Kao daje neka manja životinja trčala po šljunku kolskog ulaza. Bio je to sasvim uobičajen zvuk ali,uprkos tome, pažljivo je osluškivala i jedino stoje čula bili su glasni otkucaji njenog srca i tu i tamo blejanje koza sa susednog pašnjaka.

Taj poznati zvuk trebalo je da je smiri.-Ma hajde, ne budi melodramatična - glasno je rekla da se ohrabri. - Nikoga ne zanima to što ti napuštaš Nukurou.
Nedostajaće samo nekolicini ljudi. A oni, kada bi znali da ona ovo zabačeno mesto napušta zbog lošeg predosećanja, proglasili bi je ludom. Pa i ona je iz istog razloga ismevala Anu.

A ko bi brinuo za Majka ako zaista doživi nervni slom?
Energično je izvukla ključ iz tašne i tiho opsovala jer je pri tom slučajno na kauč ispao jedan koverat. Bio je napola otvoren, a na slaboj svetlosti lampe iz njega je zasijao mek, zlatasti pramen kose.

Brzo je ubacila koverat u tašnu.Drhteći, udahnula je vazduh i odlučila da spali onaj pramen čim se negde nastani. Bilo je to sentimentalno sećanje.


Registrujte se besplatno i čitajte odmah!

podji_sa_mnom_u_carstvo

Ocijenite roman
  • Naša ocjena
4

Summary

Lep, moćan i bogat – knez Konstantin je najpoželjniji neženja u svojoj zemlji. Sve dame ga saleću u nadi da će ga osvojiti. Ali, Konstantin nikako da zaboravi mladu medicinsku sestru Doru kojoj je pre tri godine izmamio jedan vreli poljubac. No, ona kao da je u zemlju propala. Naredio je da je traže po čitavom svetu i, konačno, na tragu je princezi svog srca! Međutim, nije ljubav sve što on od nje želi…

Sending
User Review
0 (0 votes)

Komentariši

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.