Julie Kenner: Oslobodi me

Telo mi obuzima jeza, dok hladan povetarac sa okeana miluje moja gola ramena. Kamo sreće da sam poslušala savet prijatelja i večeras ponela ogrtač. U Los Anđeles sam doputovala pre samo četiri dana i još uvek se nisam navikla na činjenicu da ovde temperatura pada sa dolaskom večeri. U Dalasu jun je topao, jul vreo, a avgust je paklen.

Ali ne i u Kaliforniji, makar ne u priobalju. Losanđeleska lekcija broj jedan: ako misliš da ćeš veče dočekati van kuće, ne polazi bez džempera.

Sa balkona sam se, naravno, mogla vratiti unutra na zabavu, da nestanem u gomili milionera, proćaskam sa poznatima ili da poslušno zurim u slike na zidu. Ipak je to bila umetnička gala premijera i šef me je poveo da upoznam, pozdravim se, šarmiram i ćaskam sa poznatima, a ne da se divini panorami koja se ukazala preda mnom. Kao krv crveni oblaci parali su bledonarandžasto nebo, što je sivoplavim talasima davalo razne nijanse zlatne boje. Spustila sam ruke i nadvila se nad
ivicu balkona, očarana neverovatno lepim zalaskom sunca. Šteta što nisam ponela nikon koji imam još od gimnazijskih dana. Ne verujem da bi stao u moju majušnu tašnu sa perlicama.

A kabasta futrola za foto-aparat nije išla uz moju malu crnu haljinu.

Ali to je bio moj prvi zalazak sunca na Pacifiku i vredelo ga je ovekovečiti. Izvadila sam ajfon i fotografisala prizor.

„Ovakav pogled čini slike unutra skoro suvišnim, zar ne?” Prepoznala sam grlen ženski glas i okrenula se ka Evelin Dodž, penzionisanoj glumici, sada zastupniku i pokrovitelju umetnosti - i mom vodiču za to veče.

„Izvinite. Znam, mora da delujem kao oni bleskasti turisti, ali mi u Dalasu nemamo ovakve zalaske.”

„Nemoj se izvinjavati”, reče ona. Svakog meseca, uz račun za stanarinu, plaćam i taj prizor. I treba da bude spektakularan.”

Nasmejala sam se, znatno opuštenija.

„Skrivaš se?”

„Molim?”

„Ti si Karlova nova pomoćnica, zar ne?” upitala me je, misleći na mog trodnevnog šefa. „Niki Ferčajld.”oslobodi-me

Kratak pregled

Strast će je osvojiti. Strast će je obuzeti. Strast će je progutati… Ali kada postane ljubav, strast će je osloboditi.

Svi znaju za Dejmijena Starka, jednog od najboljih tenisera na svetu, čiji je prodoran i tajanstven pogled godinama bio na naslovnim stranama svih časopisa. Muškarac kojem je nemoguće odoleti: seksepilan, samouveren, i dominantan, muškarac koji dobija sve što poželi. A želeo je nju.
Niki Ferčajld ostavila je prošlost i tužne uspomene za sobom, preselila se u Los Anđeles i počela iz početka. Međutim, susret sa Dejmijenom promeniće joj život.

Od prvog trenutka, među njima je planula privlačnost koju je bilo teško sakriti. Osećanje toliko čisto i iskreno da je odagnalo svaki strah, srušilo svaku barijeru i ogolilo im duše, razotkrivši mračne tajne prošlosti zbog kojih oboje nose ožiljke. Jedino zajedno moći će najzad da budu slobodni…

Želela je da se izgubi u njegovom poljupcu. Želela je da se prepusti vatri koja joj je buktala u telu. Da nestane u plamenu i, možda, poput feniksa, ponovo oživi nakon što je sprži njegov dodir.

Sending
User Review
4.67 (3 votes)
Komentari
  1. Jasenka

Komentariši

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.