Noć punog mjeseca

Veće je bilo pravo letnje, toplo, sa sjajnim zvezdama na nebu...
Glorija Filips i njena prijateljica. Džoana Hamilton, vozile su se na zabavu, na koju su. po običaju, kasnile. Sedele su na zadnjem sedištu udobnog „krajslera". dok ih je vozač. Džeremi, vozio do odredišta.
Glorijin pogled je odlutao gore. ka nebu i gubio se negde među zvezdama. Džoana ju je posmatrala i znala je da njenu prijateljicu nešto muči, ali je nije ništa pitala, jer je znala da to nema nikakvu svrhu. Glorija je umela da izmisli milion razloga i to dobrih razloga, da slaže čak i samu sebe samo da ne prizna svoje naskrovitije misli. Bila je ponosna kao nijedna žena koju je Džoana znala.
Iako joj je bila najbolja prijateljica, za Džoanu su mnoge Glorijine misli ostale tajna. Nije mogla ni da nasluti šta je uzrok njenoj za mišljenosti. baš sada kada su išle na zabavu, na koju su obe rado odlazile.
Njena prijateljica je umela da bude neraspoložena ili strašno razočarana. ali kada je išla na neku zabavu sva bi sijala. Džoana se osmehnula pomislivši da bi toliko komplimenata i zadivljenih pogleda, koje ona za jedno veće izmami, oraspoložilo svaku ženu. Njen ego bio je nezasit i ma koliko dobijala priznanja o svojoj lepoti uvek bi želelajoš.
Glorija je bila modni kreator u usponu, zapravo, vratolomnom usponu. Mlada, talentovana uz to i prelepa svima je privlačila pažnju i svi su je želeli u svom društvu. Džoana je bila qjen asistent i dugogodišnja prijateljica. Cmokosa i visoka, sa egzotičnim izrazom lica, bila je najveća konkurencija Gloriji. Mada, njih đve to nikada nisu tako shvatale. Ukusi su im bili toliko različiti da se nikada nisu zaljubljivale u istog muškarca.


 

carobnanoc

Sending
User Review
0 (0 votes)

Komentariši

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.