Esmeralda, Nepristojna ponuda

Narednih dana činilo se da se ništa nije promenilo. Dejzi se vratila u London, svom poslu i svakodnevnom životu. Ipak, nešto je bilo drugačije od kada je otišla: sada je bila takoreći verena i to s nepoznatim čovekom. Nakon što je u svojoj glavi prelomila,saopštila je roditeljima šta će učiniti. Majka i otac gledali su je u neverici pitajući je da li je sigurna. I ona se to pitala u danima koji su usledili. U mislima je računala na nekakav brak na papiru i
eventualni razvod u budućnosti. Naravno, to nikome nije spomenula. Njena sestra nije mogla da poveruje u sreću koja ju je zadesila. Grlila je Dejzi i stalno ponavljala da je ona najbolja sestra na svetu. Sada je bila slobodna da se uda za svog voljenog Henrija.

Ubrzo posle tog vaţnog razgovora otac je pozvao Džejka Makgobu saopštivši mu da je njegova mlađa kćerka pristala da se uda za njega. Džejk je rekao da smatra da su time vereni i istog dana uplatio je nevestinom ocu celokupni iznos duga. Još je napomenuo da mu je ţao što trenutno nema vremena da dođe i upozna svoju buduću suprugu jer, eto, ima mnogo poslovnih obaveza, ali će je prvom prilikom posetiti u Londonu da bi se dogovorili o detaljima i datumu venčanja.


Registrujte se besplatno i čitajte odmah!

nepristojna_ponuda

Ocijenite roman
Sending
User Review
3 (2 votes)

Komentariši

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.