J.A. Redmerski: Na ivici ponora

Tek da je primirim, pažljivo okrećem bradu tako da mogu da bacim pogled na momka. On odlazi od kase i ide prema kraju pulta gde sa ivice uzima svoje piće. Visok. Savršeno izvajane jagodice. Očaravajuće zelene oči modela i smeđa kosa sa jež frizurom.

„Da”, priznajem gledajući ponovo u Natali, „seksi je, pa šta?”

Natali mora da ga otprati pogledom dok on izlazi kroz dvokrilna staklena vrata i promiče ispred prozora pre nego što bude u stanju da me opet pogleda i odgovori mi.

„Oh, moj bože”, kaže razrogačenih očiju od neverice.

„Nat, on je samo momak.” Ponovo spuštam usne na slamku. „Slobodno bi mogla da staviš sebi na čelo natpis 'opsednuta'. Toliko si opsednuta da samo što ne počnu da ti cure bale.”

„Ti to mene zezaš?” Lice joj se iskrivilo u izraz čistog šoka. „Kamrin, imaš ozbiljan problem. To ti je jasno, zar ne?” Oslanja se leđima na stolicu. „Treba da povećaš dozu lekova. Ozbiljno.”

„Prestala sam da ih uzimam u aprilu.”

„Molim? Zašto?”

„Jer je besmisleno”, kažem bez ikakvih emocija. „Nisam sklona samoubistvu, pa nema razloga da ih pijem.”

Odmahuje glavom i skršta ruke preko grudi. „Misliš da ih prepisuju samo onima koji hoće da se ubiju? Ne. Nije tako.” Nakratko uperi prst u mene, a zatim ga sakrije u pregibu ruke. „To ti je nekakav hemijski disbalans ili nekakvo slično sranje.”


Registrujte se besplatno i čitajte odmah!

na_ivici_ponora

Ocijenite roman

Kratak pregled

Kamrin Benet je mislila da zna u kom pravcu ide njen život. Ipak, posle divlje noći u noćnom klubu, šokirala je sve, pa i samu sebe, kada je odlučila da promeni način života za koji je do tada jedino znala. Zgrabila je torbicu i mobilni telefon, spakovala par osnovnih stvari, uskočila u prvi međugradski autobus i krenula da pronađe sebe. Umesto toga, pronašla je Endrua Periša. Seksepilan i uzbudljiv, Endru živi životom kao da sutra ne postoji. Nagovara Kamrin da uradi sve one stvari za koje je verovala da nikada neće imati hrabrosti, i da ispuni svoje zabranjene i najskrivenije želje. Uskoro, on postaje centar njenog novog načina života, izvlačeći iz nje ljubav, strast i emocije na načine za koje nije mogla ni da zamisli da postoje. Ipak, postoji nešto više kod Endrua nego što Kamrin vidi. Da li će ih Endruova tajna još više zbližiti i zauvek spojiti ili će ih potpuno uništiti?

Sending
User Review
0 (0 votes)
Komentari
  1. Jelena LELA

Komentariši

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.