Jodi Ellen Malpas: Moj muškarac – Opsesija

Ocijenite roman brojem zvjezdica

Kratak pregled

Prvi dio senzacionalne erotske trilogije koja je osvojila svijet.

Mlada i samosvjesna dizajnerica interijera Ava O’Shea i ne sluti što je čeka na prvom sastanke u Zamku. Vjeruje da je riječ o običnim konzultacijama s nekim vremešnim bogatašem iz provincije, no njezin život naglavačke okreće Jesse Ward, neopisivo privlačan i bogat nasljednik raskošnog posjeda. Ava nije svetica, niti mu se takvom želi prikazati, no svijet strasti i neslućene požude koji se otvara pred njom u hipu je pretvara u ovisnicu. Jesse je silno dominantan i prepun samopouzdanja, ali i zastrašujućih tajni. Zavođenje se pretvara u igru živaca, sklapanje mozaika koji se Avi možda i neće svidjeti…

Sending
User Review
4.26 (19 votes)

Odlomak: "Dok razmišljam o sljedećem potezu, otvaraju se vrata vile i otkrivaju mi najvećeg čovjeka kojeg sam u životu vidjela. Dok izlazi na vrh stepenica, ja se trznem i malkice ustuknem. Odjeven je u crno odijelo, zasigurno šivano po mjeri jer takva veličina ne postoji, a ima i crnu košulju i crnu kravatu. Koža mu je boje zrele ebanovine, obrijana glava izgleda kao da je ulaštena, a velike sunčane naočale sakrivaju mu oči. Da sam morala zamisliti osobu kakvu očekujem da će izaći kroz ta vrata, sasvim sigurno ne bih zamislila ovoga. Čovjek je prava stijena i sve na njegovom liku vrišti da je tjelohranitelj. Iznenada me zabrine da sam možda završila u nekom mafijaškom gnijezdu i već vrtim u glavi jesam li u novu torbicu prebacila svoj alarm za slučaj panike.

„Gospođica O'Shea?” razvlači on.

Zatresem se pred njegovom golemom prisutnošću i nervozno mu mahnem. „Hej”, prošapćem.

„Ovamo”, promrmlja dubokim glasom, strogo mi kimne i krene u kuću.

Kad ne mi na pamet da sve zaboravim i dam se u bijeg, ali moja hrabra i pustolovna strana želi doznati što se krije iza tih vrata. Grabim torbicu, zatvaram vrata automobila i uspinjem se stepenicama, prelazim prag i nađem se u golemoj dvorani za primanje. Osvrnem se po ogromnom prostoru i u hipu me zadivi golemo, izrezbareno stepenište koje vodi na prvi kat."

O autoru: 
Jodi Ellen Malpas rođena je i odrasla u Northamptonu, gdje i danas živi s obitelji. Radila je u očevoj građevinskoj tvrtci i pokušavala ignorirati ideju o trilogiji Moj muškarac sve dok to više nije bilo moguće. Pronašla je vrijeme i hrabrost da potakne svoju kreativnu žicu pa je rođen lik gospodina Jesse Warda, gospodara Zamka. Dočekale su je nevjerojatne reakcije žena diljem svijeta i ubrzo je trilogija Moj muškarac postala svjetski izdavački fenomen.

Pročitajte i druge dvije knjige trilogije:

Moj muškarac - Kazna
Moj muškarac - Predaja


Registrujte se besplatno i čitajte odmah!

moj-muskarac_OPSESIJA

Komentariši

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.