Jodi Ellen Malpas: Moj muškarac – Kazna

Džesi je hirovit i tajanstven muškarac, ali je Avina jedina ljubav - ljubav koja podjednako greje ali i sagoreva. Nakon što je saznala strahotne detalje iz Džesijevog života, Ava nije imala druge - morala je da ga ostavi, mada ju je to ostavilo skrhanu i usamljenu. Nakon mnogo meseci beznađa, igrom slučaja, morala je da se vidi sa Džesijem, kojeg je zatekla u još gorem stanju.
Dok Ava preispituje svoje odluke i pita se da li ljubav sa Džesijem može da istraje i kroz najgoru buru, klupko događaja se sve više odmotava - u ovoj knjizi koja će vas zadiviti snagom erotskih scena ali i naglim i neočekivanim obrtima.

Odlomak: "Danas sam jedva skupila snage da se odvučem na posao. Prošlo je pet dana otkako nisam vidjela Jesseja Warda. Pet dana agonije, praznine i jecanja.

Ovdje je kad god zatvorim oči, a slike se mijenjaju od sigurnog, samopouzdanog, odlučnog muškarca koji me posve obuzeo, do praznog, bijesnog, pijanog stvora koji me uništio. Bez njega se osjećam prazno i nepotpuno. Natjerao me da ga trebam, a onda nestao.

U tami vidim njegovo lice, a u tišini čujem njegov glas. Ne mogu mu pobjeći. Nesvjesna sam aktivnosti oko sebe, svaka je buka udaljeni šum, a svaka slika daleka je i mutna. U paklu sam. Prazna. Nepotpuna. U posvemašnjoj agoniji. Jesseja sam ostavila pijanog i bijesnog u njegovom penthouseu prošle nedjelje. Od dana kad sam otišla i ostavila ga da urla i posrće, nisam od njega čula ni riječi. Nije bilo telefonskih poziva, poruka, cvijeća... ničeg."

Pročitajte i druga dvije knjige trilogije
Moj muškarac - Opsesija
Moj muškarac - Predaja


Registrujte se besplatno i čitajte odmah!

moj_muskarac_-_kazna-dzodi_elen_malpas

Komentariši