Mezimica

Nasmiješila sam se gledajući u svog bivšeg profesora. Bila sam zaljubljena u njega preko glave. Jonathon je završavao pisanje svog predavanja za sljedeći tjedan, kojeg sam mu ja pomogla sastaviti. Bili smo u vezi preko godine dana. Ja sam bila na fakultetu, a on je još uvijek predavao višim razredima srednje škole. Kako sam odlučila postati nastavnica, Jonathon mi je dopuštao da mu pomažem u pripremanju za nastavu, a meni je to istovremeno pomagalo u razumijevanju što znači biti nastavnik.

Nitko nije saznao za našu vezu, sve dok sami nismo odlučili izići u javnost. Zapravo, sve što smo napravili je da se nismo skrivali. Izlazili smo na spojeve, išli u kino i radili sve što rade svi drugi parovi. Da li je bilo ljudi koju su s neodobravanjem gledali na nas i našu vezu? Naravno da je. Bilo je onih koji su nas nazivali bolesnicima i izopačenima, ali nije nas bilo briga. Ja sam voljela njega, a on mene.

„Mislim da sam gotov s ovim za večeras,“ rekao je i pogledao u mene.

„G. Syler, izgledate kao da imate druge stvari na pameti.“ Nacerila sam mu se.


 

Naravno da ga nisam više zvala G. Syler. Voljela sam ga zvati Jonathan, znajući da je ovaj muškarac samo moj. Ali kad bih ga zvala G. Syler, bilo je to zato jer sam znala da će stvari tada seks biti divlji, prljaviji.


mezimica

Komentariši

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.