[Harlekin] Mama za Božić

Ocjena romana
  • Ocjene
4

Kratak pregled

Kada se u bolnici pojavi novi mladi hirurg Džejms, Kejt ostaje zbunjena: iako je očigledno veoma talentovan doktor, ponaša se gotovo neodgovorno. Ubrzo će otkriti da je problem u tome što je on prinuđen da sam odgaja dvoje male dece. Kejt, kojoj je sve teže da odoli privlačnosti koju oseća prema Džejmsu, daje sve od sebe da mu ulepša i olakša život… na svaki način.

Sending
User Review
0 (0 votes)

Prigušivši uzdah, dovršio je pranje ruku, a potom ih je obrisao i obukao se. I ranije je sretao žene poput nje - čvrste, beskompromisne i ambiciozne, s nepresušnom željom da dokažu kako su bolje od muškaraca s kojima rade, spremne da na licu mesta pregaze sve one koji se ispreče između njih i cilja koji su zacrtale. Opasne žene. Mogao je da bude bespoštedan i sa onim najokorelijim, ali to nije bio razlog njegovog dolaska ovde. Došao je
u bolnicu da izvidi situaciju, da vidi hoće li ovaj put uspeti. Znao je da on to može. Znao je da može da stisne zube i proguta njen nimalo simpatičan smisao za humor i zlonamerne komentare na račun njegove neorganizovanosti.
Morao je to da uradi. Morao je da zarađuje za život i da obnovi karijeru, a imao je i porodicu koju je trebalo održati na okupu.


Registrujte se besplatno i čitajte odmah!

mama za bozicmama_za_bozic

Komentariši

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.