Susan Andersen: Ludo zaljubljena

Zavijanje country glazbe i zadimljena atmosfera bara koji je zaudarao na pivo pogodila je Veronicu Davis poput šake u glavu onog trenutka kad je prošla kroz ulazna vrata Honky Tonka u ulici Baker Street. Odmah ju je podsjetilo na prošlost bombardirajući je silnim uspomenama.

Sve su bile ružne.

Zaustavivši se na samom dovratku nekoliko puta je duboko i smireno udahnula promatrajući kako se tanka dimna zavjesa
razmiče zbog propuha kojega je stvorila. Dim je lebdio u zraku i vrtložio se poprimajući raznobojne nijanse neonskih reklama za žestoka pića koje su prolazile kao dekoracija u nedovoljno osvijetljenu baru. Zavjetne svijeće, u nečemu za što bi se zaklela da su bile iste dimom zamrljane staklene posude koje su tamo bile prije dvanaest godina, treperile su na sredini svakoga stola.


Registrujte se besplatno i čitajte odmah!

Susan_Andersen_Ludo_zaljubljena

Ocijenite roman

Kratak pregled

Pred Veronicom Davis naći će se nekoliko obiteljskih problema koje će ona, kao poduzetna žena, pokušati što prije riješiti. Iako će, nakratko, morati svoj ozbiljan posao zamijeniti poslom konobarice Veronica neće popustiti svojim starim poznanicima koji će smatrati da je prava lovina samo zato jer je u odori konobarice. A čuvat će je i naočiti konobar Cooper Blackstok, bivši marinac savršena tijela i privlačna pogleda.
No Veronica i Cooper, ne znajući jedno za drugo, morati će obaviti i neke tajne poslove kojima će morati razriješiti vrlo ozbiljne probleme. No kad se na tim tajnim zadacima i fatalno zaljube, duhovitoj igri mačke i miša neće biti kraja.

Sending
User Review
1 (1 vote)

Komentariši

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.