Jayne Castle: Ljubavna igra

Gusta obrva boje kestena, na licu Kejna Sebastijana, podigla se u znak reagovanja na njenu otvorenost. Nije ni pokušao da porekne istinu njenih reči.

— Par sad kad ste ovde — odgovorio je tiho — možda ćete mi reći šta je upravo ono što želite da znate.

Talija klimnu glavom i pripremi se da iznese svoj zahtev. Znala je da neće biti lako da sazna ono što želi. Posmatrala ga je pomno odprvog trenutka, kad je ulazila u njegovu kancelariju. Iz iskustva, u vezi sa zakazivanjem susreta, znala je da nije raspoložen za saradnju. Duboko je udahnula i samu sebe ubedila da je spremna na okršaj onoliko koliko je to moguće pod ovakvim uslovima. Naoružala se strpljenjem što je bolje mogla, sve do onog trenutka kad je zakoračila u ovu džunglu poslovnog sveta koji ju je porazio tako duboko i ozbiljno tri godine pre svega ovoga.

Njen današnji protivnik je, zaključila je ona, tipičan primer uspešnog poslovnog ratnika. Verovatno je on i više bezobziran prema drugima u poslu, zbog toga što se u taj svet upustio bez iskustva iz izuzetno skupe, takozvane
biznis-škole, na nivou univerziteta. Dakle, bez onoga što je ona posedovala.

Talija nije mnogo znala o Kejnu Sebastijanu, ali i ono malo što je uspela da sazna pripremajući se za ovaj sastanak, govorilo je dosta o njemu. Došao je ne zna se odakle, sedam godina pre ovog današnjeg susreta, da bi osnovao kompaniju Energetski sistemi. Kompanija je vrlo uspešno poslovala i snabdevala postrojenjima za bušenje i rudarstvo sve velike
kompanije koje su se bavile traženjem nafte, gasa i uglja širom sveta.

Glasine koje su kružile o njegovom radu pre osnivanja ove kompanije, ukazivale su na to da je neko vreme radio na naftnim poljima, u raznim krajevima sveta. Ipak, Talija nije uspela da pronađe dokumentaciju o svemu tome.


Registrujte se besplatno i čitajte odmah!

ljubavna-igra

Ocijenite roman brojem zvjezdica

Odlomak

Pre nego što je mogla bilo šta da kaže, on je još jednom spustio usne na njene. Ali, iako ju je tako čvrsto držao, sprečavajući bilo kakav otpor, njegov poljubac više nije bio ispunjen besom. Umesto toga, pokušavao je da je nežnošću navede na prihvatanje.
Talija se odjednom prisetila prijatnih trenutaka koje je doživela one noći provedene u njegovom zagrljaju, lako je svesno pokušavala da ih zaboravi, ponovo je osetila svu onu dobro zapamćenu snagu muškog tela.

Sending
User Review
0 (0 votes)

Komentariši

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.