[Esmeralda] Kockanje s ljubavlju

Marlon je brzo reagovao, zagrlio je Kalistu, pa ju je povukao za sobom. - Nemojte praviti scenu - tiho je rekao Kalisti. - Pođite sa mnom. Odvešću vas na sigurno mesto, gde ćemo neometano moći da razgovaramo. Nije odgovorila, zurila je pravo preda se i kretala se kao da je u transu. Činilo joj se da ništa ne oseća. Šta god da joj je Lejni rekla, silno ju je pogodilo. Marlon je uvek činio sve da zaštiti Kalistu i novac uložen u nju. Izveo ju je iz svečane sale hotela s pet zvezdica ignorišući dozivanje prijatelja, koje je pogledom upozoravao da ne idu za njima. Niko se neće usuditi da se zameri najuticajnijem čoveku iz medija. Iznajmio je apartman u hotelu i tamo će odvesti Kalistu. Na parti namerno nije poveo aktuelnu ljubavnicu, pa su sad mogli tamo da odu. Nije čak pitao Kalistu želi li da pođe s njim. Bila je potpuno od- sutna dok ju je vodio kroz hotel do lifta i gore do apartmana. Napetost u njoj nije popuštala. Marlon je nasuo konjak u čaše. Ona je prema njemu oduvek bila uzdržana. Možda ga nije volela zato što je on jaka ličnost. Sada je želeo da mu ona poveri šta je muči, pa će pokušati da reši taj problem. - Popijte ovo, Kalista. Dodao joj je čašu konjaka, međutim, ona je morala da prihvati piće obema rukama da se tečnost ne bi prosula.
- Popijte! Stroga naredba doprla joj je do mozga i poslušala ga je. Uzela je gutljaj jakog pića i vrelina se razlila po njenom telu. Osetila je da su joj obrazi pocrveneli, a nestala je čudna obamrlost. Bolno ga je pogledala. Marlon Hant. Osetila je jezu. Stajao je pred njom i snaga kojom je zračio ubrzala je otkucaje njenog srca.
- Već izgledate bolje - rekao je zadovoljno. Kalista je stekla utisak da pred njim ništa ne može sakriti. On je sve video i znao, a zanimalo ga je samo ono što mu donosi dobit. Seo je naspram nje držeći čašu u ruci. On je veoma atraktivan muškarac: tamna kosa, markantne crte lica, smeđe oči, preplanula koža, zavodljive usne. Uvek je bio elegantno odeven, a moć mu je davala tu harizmatičnu auru. Osećala je njegov magnetizam i gotovo se uplašila što je sama u prostoriji sa ovim čovekom. Osvrnula se po apartmanu. Ogroman krevet podsetio ju je na Tedijevo insistiranje da kupe sličan za svoju spavaću sobu.


kockanje_s_ljubavlju

Sending
User Review
3.2 (5 votes)

Komentariši

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.