Još samo ovaj put

Grejs je sedela za jednim, sa ukusom postavljenim i ukrašenim stolom, u bašti restorana u kojoj se odrţavala ceremonija venčanja. Jednu ruku je prebacila preko naslona stolice dok je u drugoj drţala čašu punu šampanjca.
Pijuckala je tu penušavu tečnost koja je, činilo joj se, imala ukus pobede i pažljivo posmatrala goste.
Nedaleko od nje stajala je jedna grupa gostiju, a sa njima u društvu su bili Betsi i Daks, mlada i mladoţenja. Grejsine pune usne su se izvile u osmeh kada je primetila da njih dvoje blistaju od sreće.
Betsi je poznavala nešto više od četiri godine, ali joj se činilo da nikada pre nije videla da izgleda tako zanosno i lepo, kao tog dana. Deksa je poznavala oko godinu dana, ali je tek tog dana primetila koliko je zaista bio zgodan i privlačan, jer mu je svečano odelo odlično stajalo.

Bili su kao stvoreni jedno za drugo, zadovoljno je pomislila. Činjenica da ih je ona upoznala i spojila je izazivala milinu u njenim grudima, jače se osmehnula i ponovo prinela čašu šampanjca otpivši jedan dobar gutljaj.
Pobedonosni osmeh se razlio preko njenih usana.

I zaista, Grejs bi se osećala kao pobednik svaki put, kada bi videla koliko su mladenci, koje je ona upoznala i uspela da spoji, srećni. A sudeći po parovima koje je spojila pre njih i koji su svoje veze okončali brakom,
verovala je da će ljubav Betsi i Daksa trajati dugo, dugo...


Registrujte se besplatno i čitajte odmah!

samo_sa_tobom

Kratak pregled

Kevinu se Korni dopadala i bila mu je veoma simpatična, ali ni blizu kao Grejs. Grejs je na njega ostavila veoma jak utisak od prvog momenta kada ju je upoznao i potajno se nadao da će stvoriti priliku da je bolje upozna.

Sending
User Review
0 (0 votes)

Komentariši

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.