Sela Bration: Fontana želja

Sedeći na zadnjem sedištu taksi vozila, Klaudija Soranja se zapitala kada će se zaustaviti niz neprijatnosti, koje joj je taj dan doneo. Sve je počelo od ranog jutra. Probudila ju je uporna zvonjava telefona. Saosećajni ženski glas joj je saopštio da se njena sedam godina mlađa sestra, Kjara, nalazi u bolnici, u koju je dospela nakon doživljene
saobraćajne nezgode. Zadobila je prelom noge, ali nije imala povrede opasne po život. Njen momak, Luka Nesta,
prošao je nešto lakše, sa nagnječenim rebrima i nekoliko posekotina.
Klaudija je istog trenutka počela da se pakuje. Rezervisala je mesto u avionu koji je trebalo da sleti u Rim u tri sata popodne. Obavestila je kolege sa posla da će biti odsutna nekoliko dana. Obezbedila je adekvatnu zamenu za sebe i relativno se opustila, po pitanju mogućih posledica, do kojih bi moglo da dođe zbog njenog odsustvovanja.

A onda je doživela novu neprijatnost. Kada je svom vereniku, Lorencu Kalkateri, ispričala šta se dogodilo, on je reagovao iznenađujuće sebično. Prva misao mu se odnosila na sopstvene planove, koje zbog datih okolnosti neće biti u situaciji da realizuje. Potpuno je zanemario činjenicu da dvoje mladih ljudi leže u bolnici, nakon doživljenog udesa, i da je Klaudija zabrinuta za njih.


Registrujte se besplatno i čitajte odmah!

Fontana_zelja-Sela_Bration

Sending
User Review
0 (0 votes)

Komentariši

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.