[Esmeralda] Zavodjenje u prinčevoj palati

Kakva besramna egzibicionistkinja!

Princ Mateo - drugi po redu naslednika trona kraljevske kuće Santina - prezrivo je odmeravao provokativnu plavušu. Pored toga što njena garderoba nije bila prikladna za bal povodom zvanične veridbe, dozvolila je sebi da flertuje s pevačem benda.
Očigledno je da nije imala potrebne manire niti je na pozivnici pročitala uputstvo o obaveznoj garderobi. U crvenoj haljini sa šljokicama delovala je kao cvet divljeg maka u buketu belih ruža.
Ubitačne visoke potpetice odale su njenu pripadnost klasi parti gerli.Sve na njoj podsećalo ga je na leto i jagode: blistava kosa, pune grudi, izazovne usne...

I dok je zurio u nju mračnim pogledom, plavuša se izazovno nasmešila, na šta nijedan normalan muškarac nije mogao ostati ravnodušan. Neočekivana eksplozija neizdržljivih prohteva obuzela je njegovo telo i on je bukvalno ostao bez daha. Mateo je bio šokiran intenzitetom reakcije svog tela, jer je do tog momenta bio imun na ženske trikove.

Frustrirano se okrenuo prema starijem bratu.

- Zbog apsolutnog nedostatka ukusa i manira, sumnjam da je njeno prezime Džekson. Ne verujem da je ona pripadnik tvoje buduće porodice - promrmljao je sarkastično.


Registrujte se besplatno i čitajte odmah!
Ocijenite roman
Sending
User Review
0 (0 votes)

Komentariši

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.