Dodji na moje ostrvo

Ocijenite roman brojem zvjezdica

Kratak pregled

Mihali Petrakis je zacrtao sebi jedan cilj u životu: otkad je saznao  da  ima  malog  sina,  želi  ga  za  sebe.  Uspeva  mu  da nagovori Šonju, sa kojom je pre pet godina proveo noć, da sa njihovim  sinom Nikijem dođe na njegovo ostrvo. Mihali joj nudi da se, u zamenu za ogromnu svotu novca, odrekne starateljstva, što ona odbija. Da li se možda prevario? Možda ona ni tada nije htela njegov novac. Odjednom se Mihali uplašio da je prokockao svoju sreću zauvek…

Sending
User Review
0 (0 votes)

- Gdine Petrakis - Maurin Karter je oklevala. - Izvinite što vas prekidam, ali...

Mihali Petrakis je strogo pogledao svoju asistentkinju koja se pojavila na pragu vrata njegove kancelarije u Londonu. - Rekao sam da me ne prekidate - nastavio je da zuri u papire koji su ležali rašireni na stolu. Maurin je oklevala. - Znam, gospodine. Ali... mislim da je poziv veoma važan. Okrenuo se ka njoj: - Gosođice Karter, recite Nataliji Feruči da sam previše zauzet da bih pričao sa njom o bilo čemu.

Stisnuo je usne a potom je nastavio da radi. Maurin se nakašljala. - Gospodine Petrakis... Nije Natalija Feruči, nego neka gospođica Volters iz socijalne službe u Sarmontu. Rekla mi je da hitno mora da razgovara sa vama u vezi sa nekom Sonjom Davidson.

Sekund-dva zbunjeno je gledao u svoju asistentkinju. - Ko god daje ta gospođica, recite joj da mi ime Sonje Davidson apsolutno ništa ne znači.

- Ali, gospodine, rekla je da se radi o vašem sinu.


lovee

Komentari
  1. Ivana

Komentariši

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.