Linda Howard: Bliska opasnost

Mrzila je to jer nije vidjela svrhe u tome. Da je očajnički nesretna, da je usamljena ili tužna, plakanje u snu imalo bi smisla, ali nije bila ništa od toga. U najgorem slučaju, bila je bijesna.

A čak ni to nije bila neprekidno: bijes bi ju obuzeo tek kad se morala baviti svojom posvojenom djecom, Sethom i Tamzin, a to se, hvala Bogu, događalo samo jednom mjesečno kada bi im isplaćivala novac od nasljedstva svoga pokojnog supruga. Gotovo su joj se uvijek javljali u to vrijeme - ili prije, zahtijevajući više novca, što bi im morala odobriti, ili kasnije, kako bi joj dali do znanja da o njoj misle da je škrta kuja.

Seth je bio puno okrutniji i više no što pamti ostavio bi ju emocionalno uništenu, ali on je barem otvoreno pokazivao svoje neprijateljstvo. Koliko god da je bio težak, Bailey se više voljela baviti njime nego se probijati kroz Tamzinina pasivno-agresivna sranja.

Danas je bio dan kada su im se na račune isplaćivala njihova mjesečna sredstva pa se, prema tome, može radovati njihovim telefonskim pozivima ili čak posjetima. O, kakva li veselja! Tamzin ju je voljela kažnjavati dovodeći sa sobom svoje dvoje male djece. Bilo joj je dovoljno teško podnijeti i samu Tamzin, a još kada bi dovela i svoju razmaženu, zahtjevnu djecu, Bailey bi poželjela pobjeći.


Registrujte se besplatno i čitajte odmah!

bliska-opasnost

Komentariši